graphicanews

Ειδήσεις

Canva & Affinity

Η Canva αποκτά την Affinity

την 5 Απριλίου, 2024

Η Canva, η δημοφιλής online πλατφόρμα σχεδιασμού η οποία κατάφερε μέσα σε μία δεκαετία να χρησιμοποιείται από περισσότερους από 175 εκατομμύρια χρήστες (επαγγελματίες και μη), ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρείας Affinity. Της βραβευμένης σουίτας δημιουργικών λογισμικών για την επαγγελματική επεξεργασία εικόνων, ανυσματικών γραφικών και σχεδιασμού εντύπων.

Η εξαγορά αναμένεται να ενισχύει σημαντικά το όραμα της Canva να δημιουργήσει την πιο ολοκληρωμένη σουίτα εργαλείων οπτικής επικοινωνίας στον κόσμο.

Τη σουίτα εργαλείων σχεδιασμού της Affinity χρησιμοποιούν σήμερα πάνω από 3 εκατομμύρια χρήστες. Τα βασικά προϊόντα τους - Affinity Designer, Affinity Photo και Affinity Publisher - έχουν επαινεθεί για την αστραπιαία απόδοση και την απρόσκοπτη συμβατότητά τους μεταξύ των λειτουργικών συστημάτων macOS, Windows και iPadOS.

Affinity

Η σουίτα της Affinity έχει κερδίσει επίσης μια σειρά από βραβεία του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων ενός Apple Design Award, του Apple App of the Year για Mac και iPad και του Microsoft Application Developer of the Year.